Waarom huren

Vaste kost

Door het huren van een website is deze betaalbaar geworden voor iedereen, zelfs voor kleinere ondernemingen of vereniging. Je kunt het vergelijken met een abonnement die na één jaar maandelijks opzegbaar is.

Geen oude site

Door de jaren heen is het internet al heel wat veranderd. Soms zien we nog wel eens een website die niet aangepast is voor mobiel gebruik. Bij WEB15 is dit geen probleem. Wij zorgen ervoor dat je website altijd de nodige uitstraling heeft en zo de juiste boodschap kan overbrengen.

Altijd up-to-date

Iedereen weet dat tussen het IDEE om de website wat aan te passen (met enkele nieuwe foto’s, openingsuren, enz) en de UITVOERING van het updaten van de website er soms veel tijd zit. Dit is nu dus echt simpel, een mailtje met de aanpassingen en het is zo in orde.

Bij elk geweldig bedrijfsidee start de vlucht bij de lancering van een professioneel ontworpen website

Groei mee

Na een tijdje kan het zijn dat je bedrijf groeit en je plots een webshop erbij zou willen. Geen probleem. Wij bouwen daarvoor geen volledig neiuwe site, maar kunnen deze aanpassen naar je behoeften.

Verouderd

Bij het huren van een website heb je het voordeel dat deze regelmatig aangepast wordt naar de nieuwe ontwikkelingen die in de digitale wereld aan een razendsnel tempo voorbijkomen.

Betaalbaar

WEB15 maakt betaalbare websites voor ondernemers, bedrijven en verenigingen. Na het bouwen van de website gaan we verder met het onderhoud en bewaken van de veiligheid.